POČETAK SEZONE 2019/20

Sukladno propozicijama natjecanja, te zaključcima sa plenuma regije ISTOK, natjecanja u 3.MLI, Juniorskoj, Kadetskoj i Pretkadetskoj ligi počinju 05.10.2019. godine.

Sukladno obavezama klubova, podsjećam da svi klubovi,(koji još nisu dostavili) , moraju dostaviti slijedeće dokumente u KSBPŽ – povjereniku natjecanja do 05.10.2019.
Prijava za natjecanje RP-26 (obrazac je u prilogu)
Popis igrača RP-24 sa liječničkom ovjerom* (obrazac je u prilogu)
U slučaju da se nisu stigli obaviti liječnički pregledi, obavezni ste poslati popis igrača bez liječničke ovjere prije početka natjecanja, te naknadno (do 01.11.2019.) ponovo dostaviti isti popis sa liječničkom ovjerom.
Ukoliko nisu riješene sve iskaznice HKS-a za igrače, isti se mogu nalaziti na listama , ali uz predočenje osobnog dokumenta sa slikom, te je rok za rješavanje registracija također 01.11. 2019.
Izvršiti uplate kotizacija sukladno planu i virmanima koje su dobili na službene e-mail adrese.
 
Ukoliko se spomenuti dokumenti ne dostave u zadanim rokovima, ekipe neće moći nastupati u natjecanju te će se planirane utakmice registrirati 20:0 u korist protivničke ekipe.
 
VAŽNO
Odgode utakmica će se dozvoliti SAMO U SLUČAJU dogovora oba kluba o novom datumu i vremenu odigravanja odgođene utakmice, te najavom povjereniku 48 sati prije odigravanja planirane utakmice. U svim ostalim slučajevima utakmice će se registrirati 20: 0 protiv kluba koji je odgodio utakmicu.
 
Klubovi koji su se odlučili za model 2. plaćanja uvećanih kotizacija sa troškovima pomoćnih sudaca moraju pomoćnim sucima dostaviti obrazac ”Obračun troškova službenih osoba”(u prilogu) kojeg će isti popuniti i poslati u KSBPŽ putem pošte ili e-mail-a  ili ga predati opunomoćeniku utakmice koji će ga poslati povjereniku zajedno sa svojim izvješćem.
 
Uz želje svim klubovima za uspješnu sezonu 2019/20,
 
Lijepi pozdrav
Miroslav Vagner
povjerenik natjecanja