Završnice mlađih kategorija

Odlukom HKS-a, a zbog epidemioloških mjera, nastavak natjecanja mlađih kategorija (U-17, U-15 i U-13) počinje 15.05. 2021. na otvorenim terenima u Osijeku, Požegi, Belišću, Borovu i Slavonskom Brodu.

kadeti prozirno

Kadeti (U-17) će odigrati ukupno 9 utakmica kako bi uz već odigrane utakmice prošlu jesen, dobili prvaka i doprvaka koji će nastupati u poluzavršnici Prvenstva Hrvatske. Natjecanje otvaraju KK Požega i KK Vrijednosnice Os u Požegi.

PK prozirno

Pretkadeti (U-15) će u dvije skupine razigravati za doigravanje u kojem će nastupiti po dvije prvoplasirane ekipe svake skupine. Natjecanje se odvija na malim turnirima u tri kruga. Prvi krug je sa dva turnira, u Borovu i Osijeku. U Borovu igraju KK Borovo, KK Donji Miholjac, KA Čepin i KK Belišće, dok u Osijeku igraju KK Vrijednosnice OS, KA Osijek KK Vinkovci i KK Marsonia.

U-13 Istok

Dječaci (U-13) također igraju u dvije skupine, te nakon 3 kruga doigravanje. U Slavonskom Brodu KK Brod igra protiv KA Osijek i KK Donji Miholjac, a KK Marsonia protiv KK Đakovo. U Borovu se sastaju KK Borovo i KK Vinkovci, a KK Požega igra protiv KK Vrijednosnica OS u Požegi.

Želimo svim ekipama puno uspjeha i lijepo vrijeme kako bi se odigrale sve utakmice.