Rezultati proteklog vikenda

Juniori

Nakon 8. kola Juniorske lige, stvari se poprilično kompliciraju na vrhu tablice. Prvim porazom u prvenstvu KK Vinkovci su prepustili vodstvo na tablici košarkašima KK Rekord-Tima, te skupa sa KK Slavonski Brod 1946, imaju isti omjer pobjeda i poraza. Predstoji nam zanimljiva borba za prva dva mjesta na tablici koje vode na polu završnicu Prvenstva Hrvatske. Sve rezultate 8. kola možete pogledati ovdje

pretkadeti

U prvenstvu pretkadeta u obje skupine, osječke ekipe KA Osijek i KK Vrijednosnice su svakim kolom sve bliže završnom turniru za polu završnicu Prvenstva Hrvatske. Nakon 8. i 9. kola su jedine neporažene ekipe u prvenstvu. Uz bok Osječanima su Brođani i Vinkovčani koji relativno sigurno drže druga mjesta u svojim skupinama. Sve rezultate protekloga kola možete pogledati ovdje.

Dje 2006+

U zaostalim utakmicama 6. kola Lige Dječaci 2006+ , KK Vrijednosnice Osijek su pobjedile kod kuće KK Belišće rezultatom 77 : 50. U drugoj zaostaloj utakmici košarkaši KK Vinkovci su u gostima pobjedili KK Požegu sa 37 : 71.

3.ml

U zaostaloj utakmici 6. kola 3. MLI  u Iloku košarkaši iz Čačinaca su potvrdili trenutno 1. mjesto pobjedom, KK ILOK – KK MLADOST 55 : 81.